Post by intadomurub on Feb 12, 2022 8:57:46 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг токени ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Много добра игра Харесва ми страшния звук, който трябва да играете и арестувайте г-н месо в твърд режим
Играта е забавна, но след като си грабна стрелата с пистолета и го стрелям по г-н месото, той някак си изяжда стрелата, освен това пъзелите са по-трудни, за да бъдат завършени само 3 звезди
Това е добра игра, но винаги спира и няма да работи по средата на играта, вещица е готова досадна, но освен това е игра с храна
Теглете
Наистина това е най-интересно и ще играя тази игра около 100 пъти и от мен беше поискано да добавя още постоянни и интересни и това е играта с най-голям опит и аз обичам тази игра. Ще поискам от компанията kepeleria games да направи повече игра като mr meat и evil nun, моля, направете втората част на evil nun and Mr meat, моля
Някой друг наистина ли се дразни, защото са ЗАПЯНАЛИ в НАЧАЛОТО, защото ДОРИ НЕ ВИ КАЗА НИЩО ЗА КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СТРАХНИЯ ПЪРВОЛЕТ? Или съм само аз? Защото изобщо не мога да стигна до никъде в тази игра, защото не ви казва КАК да използвате пистолета, а просто казва да го ИЗПОЛЗВАТЕ. Моля помогнете?
играта е идиална
Обичайте играта! Бърз съвет!! Ако искате да играете без добавки, играйте офлайн все пак тази игра е наистина добра
Играта изглежда наистина добре, но всеки път, когато я играя, изостава и в крайна сметка, ако направите твърде много подкани, играта просто се изключва. Имам чисто нов таблет от най-висок клас, така че е разочароващо, че не мога да играя това.
Много интересна игра, наистина съм впечатлен от тази игра и който я е направил ще го поздравя, че е много умен и има много умения, че и таланти.
Някой да ми каже къде са предметите и как да я мина . Куде е това момиче?
Играта е хубава, но трябва да дадете опция за запазване, тъй като ppl загуби играта n, като започнете отново, това отнема време и има 2 момичета, така че ако спестите едно момиче n завършва играта, трябва да поддържате играта като цяло, така че 2-ро момиче също да бъде спасено.
играта е добра, но е толкова проста, че трябва да дадете на a.pet и този домашен любимец трябва да е прасе ужасно прасе и също така някои глави трябва да харесват в Evil nun и една глава трябва да е да приготви ястие от прасе и да го даде на г-н месо
Страхотна игра, много трудно намирам нещата, че са толкова забавни и забавни в края, затова й дадох 5 звезди , но моля, просто поправете някои грешки, когато телефонът ми умре, когато го заредя, трябва да рестартирам играта и защо има толкова много реклами, мразя го, когато съм в средата на нещо и след това идва реклама, моля, поправете много неща, освен това че е страхотна игра, моля, направете част 2, обичам тази игра, тя ще бъде още по-голямо с част 2
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade htc
Хареса ми тази игра, но графиката на играта не е добра и разработчиците трябва да ни дадат повече скриващи се места, защото има само 2-3 скриващи се места в цялата игра, които не можете да скриете от Mr meat, така че бих искал да подобрят графика на играта и включва повече скривалища.
Дори не мога да стрелям, бих му дал 5 звезди от видеоклипове в YouTube, но не мога да играя, не мога да вляза в къщата с пушка
Котина игра супер продава и те да развиват само така
Обичам тази игра е страшна, но когато видя Mr. Месо, толкова страшно и уморено да тичам г-н. Месо, когато се крия в хола г-н. Месо ме търси и той може да ме помирише много е страшно, но продължавам да играя тази игра, защото ми харесва 😍😍😍😍
това е страхотна игра, може да е по-добра. Идеи – когато щракнете върху нещо, ще ви каже какво ви трябва, за да отворите това, по-голяма площ, контролно табло, което показва какво правят елементите, и по-голяма история, по-скоро история за г-н Мейт, която всъщност нямах проблем с играта, но е трудно да се разбере кое е скрито място и какво не. страхотен мач иначе 3-5
Моля, поправете в началото При завършване на логото е просто черен екран на таблета ми, той не работи, бих оценил 5 звезди, ако поправите и всичките ви игри не работят на моя, просто черен екран
Много е готина игра
Невероятна игра как, но ми се иска да мога да спася и двете момичета, едно момичето, което се превърна в прасе, и жените, които бяха разграбени в същата игра и има още един проблем, че играта ми не се актуализира Искам да видя тайния край, така че Иска ми се да се актуализира и благодаря, че направихте този тип игра.
Добра игра, но не може да се запази и не може да носи още два елемента. Страшна е играта, добре направена, обичам я, но вземам 3 звезди
Обичам тази игра, тази игра е доста готина, но просто искам да кажа защо 3 звезди? Тъй като в режима на призрак има твърде много реклами всеки път, когато трябва да стрелям с пушка и да убия Mr meat, има реклама всеки път, когато отключа реклами на нещо, тази игра е наистина страхотна!
Не ми позволява да го изтегля толкова много, а рекламите стават толкова дразнещи, че не се опитвайте да инсталирате тази игра е скучна, зомбито е толкова бързо, че толкова много го мразя, ще ви дам 1 седмица, за да го поправите или аз да докладва тази игра Но добра игра
Утзад има една врата застреляи в стеклоту
Тази игра е най-скапаната на света, когато се пусне да играя ме гони от нея
Не много ужас Много забавна игра без ужас
Тази игра е толкова невероятна, но моля, подобрете г-н месото, направете го толкова опасен и добавете още трудно бягство
Добра и страшна много готина игра, която никога не съм играл в живота си, тя е като баба, така че мисля, че ми хареса тази игра, защото беше страхотна и страховита и за да науча историята на Mr Meat Man, той ми напомня на Baldi.
Моят опит е все едно съм му дал пет звезди ⭐⭐⭐⭐⭐, но все пак имам изоставане, не намирам мутанта на прасето. Наистина се загрижих за това, моля, поправете този бъг.
Разработчикът трябва да премахне проклетите реклами, които ме кара да я вбесявам* през цялото време.
Беше невероятно и ето новите ми идеи за актуализация: г-н Мейт трябва да има луд режим: той бяга, вратата има 10 ключалки, новите оръжия могат да бъдат капан за мечки, а другото оръжие може да бъде отровен пистолет, а последната идея е да се направи нова игра! Между другото, екипът на Keplerians, вие сте най-добрият в игрите на ужасите. (Моля, използвайте моите идеи!!) и когато ги използвате, можете ли да кажете, че аз съм създал тези идеи в играта? Моля и благодаря на екипа на Keplerians. (За пореден път вие сте истинският човек в правенето на игри на ужасите.
Края е Мн як
cmmon бутона за снимане дори не работи -_-
Вдигането на предмети е малко по-трудно. Може би преоразмерете курсора...
Давам му само 2 звезди, защото ако имате нужда само от 1 нещо, за да победите г-н Мейт, тогава необходимото нещо липсва. Имах нужда само от кръглия ключ, за да избягам, но той беше в болта и, разбира се, имах нужда от ръкавица, за да направя това, но претърсих цялата къща от горе до долу и не я намерих. Това е сериозно нечестно. Те дори не отговарят на нашите отзиви.
Mr Meat: Horror Escape Room Аркади dwg
Много хубава игра и free fire също хубава игра
Block Strike Darbības spēles jwf
Това е буквално малко страшна игра за игра, но е добра 👍.
Аз още искам такива игри.Не мислите а теглете.😃😉
Още веднъж, НЕ МОЖЕТЕ ДА СПАСИТЕ НАПРЕДКАТА СИ! Колко трудно е да се поправи това? Никой няма време да седне и да играе игра цял ден. Всяка една подобна игра, която съм играл, е имала опцията да запази вашия напредък. В момента, в който отидете до тоалетната, всичко свършва. Докато не решат този проблем, който имат с ВСИЧКИ техни игри, повече няма да харча парите и времето си за игрите на Keplerians.