Post by intadomurub on Feb 12, 2022 9:06:53 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
! APK icon. Geisha Tokyo, Inc. 4.1 [ 62.43K+ ]. 2.3.0 برای اندروید.
سرعت خیلی آهسته سطوح برای تکمیل زمان اجرا و پر شدن با تبلیغات وجود دارد. زاویه درج در هنگام کشیدن به پایین نیز غیر طبیعی به نظر می رسد
Alien Creeps - Tower Defense रणनीति umi
ایشایش ایش چه بیکلاس ستاره ندارد
بازی مزخرف فقط همین
بازی فوق العاده دوست دارم هر روز این بازی را انجام دهم (همچنین به من یادآوری می کند که تلفنم را شارژ کنم) من و برادرم هرگز این بازی را متوقف نمی کنیم بسیار عالی است و هر وقت حوصله ام سر می رود همیشه این بازی و بازی های دیگر شما را انجام می دهم.à
برای من واقعا آسان است که تبلیغات زیادی نداشته باشم، اما چند بار وجود دارد، اما این یک بازی سرگرم کننده است، راه های زیادی برای وصل کردن شارژر وجود دارد. من عاشق این بازی هستم 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Recharge Please! Hjernetrim ruq
من عاشق این بازی هستم که کیفیت خوبی دارد و بهترین بازیی است که تا به حال بازی کرده ام، پیشنهاد می کنم آن را امتحان کنید و ببینید چه احساسی نسبت به بازی دارید. اما گاهی اوقات دوشاخه دیوانه می شود و به نوعی خنده دار است، اما آیا می توانید دوشاخه دیوانه را تعمیر کنید.
تبلیغات بسیار زیاد است، اما می توانید روی آنها کلیک کنید، بنابراین واقعاً مشکلی نیست. من می توانم ببینم که چگونه بازی می تواند به عنوان "سرگرم کننده" اعمال شود. در حال حاضر برای معامله واقعی، این یک تبلیغ نادرست است، زیرا در تبلیغات آنها آن را واقعا سخت به نظر میدهند، اما میدانم که هرگز اینطور نبوده است، اما به هر حال برنامه را امتحان کردم و خیلی آسان است.
سرگرم کننده. اما من نباید بعد از هر بازی یک تبلیغ ببینم. به خصوص وقتی می گویم نمی خواهم پاداشم را دو برابر کنم. این بازی سرگرم کننده است اما با تبلیغات حریص شد
سلام اسم من مهرداد کاوند از تهران ۸ سالمه من دوست دخترم این بازی رو بازی می کنه
بازی اوکی بود من حدس میزنم اما اضافه میکند که بازی من خراب شده و آن را غیرقابل پخش میکند.
بازی خوب فقط تبلیغات زیاد
من این بازی را دوست نداشتم، عمدتاً به این دلیل که تقریباً بعد از هر سطح، اضافهها روی هم انباشته میشدند و من فقط آن را به سطح 7 رساندم و به دلیل تبلیغات آن را ترک کردم، خیلی جالب نبود.
سلام من ژینا شکوفه هستم این بازی عالی است دست ساز ممنون مرسی خدانگهدار 🤍🖤🤎💜💙💚💛🧡❤💔❣💗💖💝💘💌💋
خب من دوست ندارم تبلیغات غیرقابل توقفی وجود داشته باشد که بسیار آزاردهنده هستند
Recharge Please! Hjernetrim vhuf
Recharge Please! Teka-teki bxq
این بازی را دوست دارم، مانند اینکه چرا پوستهها را دوست ندارید، پازلهای زیادی وجود دارد و سرگرمکننده است، این بازی 5 ستاره میگیرد
A code that lets you recharge easily from... - Airtel Nigeria
بدترین بازی جهان
عالی است
واقعا سرگرم کننده است اما تبلیغات بیش از حد
صدای کاربر: پاسخ به سوالهای شما - وبلاگ اسنپ
بازی سرگرم کننده اما در اینجا به معنای واقعی کلمه و تبلیغ بعد از هر سطح است. اگر بتوانید یک بار پرداخت کنید تا برای همیشه از شر تبلیغات خلاص شوید، صادقانه 5 ستاره می دهم. اما در حال حاضر سزاوارتر 2 ستاره است.
تغذیه مدیریتشده سفرههای زیر زمینی راهی در برابر خشکسالی
Recharge IT!
من عاشق این هستم که گوشی با سرعتی برابر با سونیک شارژ می شود، این باتری می گوید: باید سریع رفت.
اوم داره نصب میشه اگه خوب بود ستاره هامو کامل میکنم
اشکالی ندارد، حدس میزنم دارم شوخی میکنم، عالی است و الان فقط سه دقیقه است که بازی میکنم، شرط میبندم که اگر بیشتر از این بازی کنم، خیلی خوشحال میشوم اگر حتی خندهدار نباشد، خیلی جالب است، نمیدانم چرا اما عالی است از شما برای ساختن آن متشکرم. این یک بازی واقعا خوب است
هر بار که یکی از آنها را انجام می دهید تبلیغاتی وجود دارد. لطفا این را اصلاح کنید
من عاشق برنامه هستم، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. تقریباً بعد از هر سطحی با دیدن یک تبلیغ ناراحت می شوم
عالی ولی خیلی باحال نیست
بازی خوب است اما بهترین نیست. می دانم که قرار است فقط یک بازی سرگرم کننده باشد، اما صادقانه بگویم، اگر نیاز به شارژ کردن چیزی دارید، به دوشاخه نزدیک شوید، می دانم که بازی هیچ فایده ای ندارد، اما من طرفدار زیادی نیستم 🙄😑
تبلیغات بسیار زیاد شما یک سطح را تکمیل می کنید، یک تبلیغ دریافت می کنید. سطح دیگری را انجام می دهید، تبلیغ دیگری دریافت می کنید. همچنین فوق العاده آزاردهنده است، من خیلی از بازی را بازی نکرده ام، اما به نظر می رسد هیچ چالشی وجود ندارد، بازی بسیار آسان است. شاید بعداً سختتر شود، اما من تا آن زمان حوصله بازی را ندارم، زیرا حوصله همه تبلیغات را ندارم. بازی های موبایل افتضاح هستند و این یکی هم افتضاح است
خیلی جالب نی
سر را گرم کنید
خوبه ولی از یه مرحله ای تکراری میشه
سلام دوستان عزیز اصلا این بازی خوب نیست حیف اینترنت است نسب کنید.
خوب است، اما تمام شب را برای عبور از سطح 12 تلاش کردم و فهمیدم که با سرعتی که در این سطح وجود دارد، برنده شدن غیرممکن است، بنابراین یا در این بازی بد هستم یا ریاضیاتم را درست انجام نمی دهم. اگر درست می گویم لطفا این سطح را اصلاح کنید
پیام شما باید بین 20 تا 3000 کاراکتر باشد! لطفا ایمیل خود را چک کنید! ارسال. اطلاعات بیشتر ارتباط بهتر را تسهیل می کند.
این بازی واقعا سرگرم کننده خواهد بود، اگر تبلیغات مداوم نبود. شما تبلیغات را بیشتر از بازی تماشا می کنید. هر سطح حدود 5-10 ثانیه طول می کشد، و سپس هر سطح دوم، شما یک تبلیغ 30 ثانیه ای دارید. فقط بذار بازی رو انجام بدم
Recharge Please! 解謎 qqit