Post by intadomurub on Feb 12, 2022 8:39:30 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok primogem ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
A csata mód egyszerűen LEHETETLEN, a sárkányok támadása olyan, mint a 2 másodperces figyelmeztetés, így ha a szélén lennél, akkor sem tudnál kimerülni, és ha egy méterrel távolabb lennél a körtől, akkor is meghalnál, így FIX YA GAME
WorldCraft: 3D Block Craft Avontuur fggl
Utálom ezt a játékot a hülye reklámok miatt NEM SZERETEM EZT A JÁTÉKOT utálom ezt a játékot alottt. Vegyük a BIG l vesztes Dinosaur Rampage teremt.
Dinosaur Rampage 액션 uvpy
Elég szép játék, de egy idő után elég unalmas lesz. Több térkép és talán több küldetés kellene.
Elértem a mítikus szintet. Ez egy szórakoztató játék, amikor unatkozol, és nem sok hirdetés van
Szeretek embereket enni, 😂 de a harci mód szó szerint lehetetlen.
Szórakoztató játék... könnyű játszani, ha nincs sok időd játszani, vagy ha óráid vannak.. mindenesetre szórakoztató!
Google Play
Dinosaur Rampage Akční clu
Megint egy csodáj játék! De de de... számoljátok meg a csillagokat!... 4! Hát most jön a lényeg.: nem WF nem akadozás egyszerűen csak jött az érzés, hogy nem js tudom. Nem az én verzióm! Bocsi hogy ez a hiba de bekellet számolnom róla! De valami jó is van!!! Mégpedig hogy szeretem a T- rexet! Meg győzök sokszor! Ha kíváncsivagy a nevemre nert hátha versenyzünk akkor ezen a néven megtalálsz: t- rexzoe! Köszöm hogy végig halgattatok!
Nagyon szórakoztató, de egy bizonyos méretnél megáll
Szórakoztató, szeretem, ahogy a végén meteorokat raknak, és ez csak egy ötlet, de talán ha raknak egy csomó meteort, mintha az emberek túlélnék, akkor egy akkora meteort raknának, mint a térkép, hogy megszabaduljanak a túlélő játékostól
Amikor először játszottam vele, menekültem más dinoszaurusz elől, de most dínós tombolásban vagyok! Mindenkinek játszania kell ezzel a játékkal, ez nagyon ügyes és érdekes, és a legfontosabb szórakozás.
Tűnjön el az időkorlát, az időkorlát mindent tönkretesz
Monster Dinosaur Rampage : City Attack által 3 Idiots Game Studio ...
CitizenGO
Túl sok hirdetés.
Б Даваажаргал
201601 - Yumpu
Merf a sárkány
hirdetések túl sok hirdetés
//MIEZ?!// Cat Mario : Ez hatalmas egy játék !! - KZread
Sandwich Runner - Gameplay Walkthrough - All Levels (IOS, Android) ... Hungry Shark, Superme Duelist, Tank Stars, Craft Survuval, Dinosaur Rampage.
{♧ ¿¡m uh b NJ juhhjjiuujjkkooo Pl l l o l Jj I jjjjnh Jkkklo I ooooko ,, l.? Ujjjjjjjujjjjjjjh által yhhhhggvbbğģnn HJ jiuygffcd ex s s A SX ed d ex sSSXSSSSSSSSSSSS SX X DC Comptroller H K AZ Csodálkoztam, ME K U I JJJJ I O JOLLY
Csodálatos volt, és mindig is szeretem a dinoszauruszokat (főleg a T-Rexet), és nagyon gyorsan feljut a csúcsra, ráadásul ez az egyik olyan játék, amit 1 egész napos (1-2 óra) profi vagyok, és minden rangot bejártam. az összes bőrt és a sivár legnagyobb részét.
Csakúgy, mint a lyukas, de még mindig szórakoztató. Esetleg további szakaszokat és/vagy mérföldköveket adjunk hozzá?
Softmedal - Ingyenes szoftver letöltése, Android Game APK
Ez a játék annál könnyebb lesz, minél többet játszol, és frissíted a dinoszauruszodat. 20/10 játék. Nincs verseny a legjobb játékért.
Új!!: Amerikai dollár és App Store (iOS) · Többet látni » ... A Dínó (eredeti cím: Dinosaur) 2000-ben bemutatott amerikai 3D-s ... Rampage – Tombolás.
Unalmas, szinte minden másodpercben felbukkannak a hirdetések, semmiképpen sem ajánlom
Jó, de több kell hozzá, és nem kell egy battle royale-nek éreznie, hanem egy másik módra van szüksége, hogy ne érezze a Rush-t battle royale-nek, jobb vezérlésre van szüksége, valószínűleg még több dolgot fog hozzáadni ehhez.
Nagy időgyilkos! Bárcsak több lenne belőle. Már az összes célt teljesítettem, és most csak rohangálok, és egyek. Még mindig szórakoztató, de hamar unalmassá válik, mivel nincs semmi új.
Csodálatosan egyszerű játék. Sok szórakoztató hiba. Sokat ragadok a kanyarokban, legutóbb a víz szélén találtam, és valóban sikerült olyan embereket találnom, akiket enni lehetett, akik pontnak számítottak! Nagyon meglepő. Szeretnék több skint és eredményt. Valószínűleg tovább tart a rangsorolás, mert kevesebb, mint 30 perc játékidő alatt elértem a legmagasabb rangot. Tudd, hogy ez szándékos-e vagy sem. A durva éleket leszámítva ez a játék fantasztikus, és imádom játszani!
Dinosaur Rampage 動作 waz